Di. Jul 16th, 2024

Bitcoin-prisforutsigelse kommer sterkt inn for en ny prisvekst.
Bitcoin-prisen tester på nytt $ 10800, men klarer ikke å opprettholde.
Markedsstemningen står i en sterk kjøpsposisjon.
Analytiker mener at kongen fortsatt er skjelven av frykt for et fall før oppgangen.
Kongen av kryptovaluta Bitcoin BTC løp for $ 11.000 høy som forventet tidligere, Cryptosoft men kom til kort på $ 10800-merket. Kongen av kryptovaluta klarte å stige så høyt som $ 10860 på et tidspunkt, men klarte ikke å opprettholde den nye høyden. Et flashkrasj fra $ 10740 til $ 10695 ble observert i skrivende stund, men sterk støtte ble funnet på $ 10700-marken, og holdt kongen av kryptovaluta flytende.

Prediksjon av Bitcoin: BTC for å teste $ 10800 på nytt? 1
Bitcoin-prisdiagram av Trading View
I løpet av det siste døgnet har Bitcoin-prisforutsigelser vært ganske rystende på utfallet av den nåværende kampen siden Bitcoin-prisen så en nedtur til $ 10640-nivået innen 12 timer etter økningen mot $ 10700. Imidlertid ser det ut til at det nåværende støttenivået, som ligger på $ 10700, snart kan bli en sterk base for et nytt test til $ 10800.

Bitcoin-markedssentiment
Prisspådommer for Bitcoin er sterkt avhengige av markedssentimentet, til tross for hva diagrammønstrene antyder, er handelsmenn menneskelige. Følelser spiller en viktig rolle i Bitcoin-prisbevegelsen sammen med hvalbevegelse og globale problemer som den nylige COVID-epidemien. I skrivende stund er Bitcoin på vei inn i et sterkt kjøpesentiment, i henhold til dataene om handelsvisningen. Vanligvis konverteres en god kjøpsresultat til høyere priser basert på etterspørsel og tilbudsprinsipper, etterspørselen går opp og prisene går høyt.

Relaterte innlegg
Bitcoin aksepteres nå av største butikk med flere merkevarer i Brasil
Prediksjon av Bitcoin: Hvaler skal kjøre BTC USD over $ 11.000
Hitman for bitcoin: Nevada-kvinne skal ha betalt darknet-snikmorder $ 5 000 dollar i BTC for å drepe eksmannen
Bitcoin-prisen gjenoppretter, motstand på $ 11.000

Prediksjon av Bitcoin: BTC for å teste $ 10800 på nytt? 2
Bitcoin pris Teknisk marked sentiment diagram etter Trading View
På den annen side antyder Bitcoin Fear and Greed Index også en sterk nøytral posisjon som faller mot salgssonen med en score på 49. De to følelsesindikatorene til sammen forklarer at kryptovalutaen kan ha funnet en sterk støtte på $ 10700-marken. Dagshandlerne vil sannsynligvis bankere på dette støttenivået og spille handelsbevegelsene sine basert på en forventet prisstigning.

Prediksjon av Bitcoin

Trading View-analytiker PennyBagsCapital er optimistisk med hensyn til prisveksten, men med en liten vri. Capital mener at kongen sannsynligvis vil ta seg en dukkert, gitt den nåværende usikkerheten i markedet før den stiger opp til de etterlengtede årlige høye nivåene.

Prediksjon av Bitcoin: BTC for å teste $ 10800 på nytt? 3
Forutsigelsesdiagram for Bitcoin etter Trading View
I Bitcoin-prediksjonen forklarer Capital at kongen av kryptovaluta har steget jevnt, men det viser fremdeles svakheter som sannsynligvis vil konvergere til en ny dråpe før en ordentlig økning til $ 13000-nivåene. Som analytikeren forklarer det,

Bitcoin har vært langt for Bull-vennlig den siste tiden, og hvis jeg måtte satse, tror jeg vi ser [a] gå nedover til $ 7100 for å tilbakestille bjørneavviket som har blitt skrevet ut over tid.

Penny Bags Capital
Analytikeren fremmer at divergensen kan føre til nok panikk til å riste ut de svake hendene som måtte være igjen. Det er først etter ristingen at de nye toppene som forventes til $ 11465, $ 12689 og $ 13877, vil dukke opp på hitlistene. De samme forventede toppene tjener også som sterke motstandsnivåer i skrivende stund.

Den sterkeste støtten finner du på $ 10687. Nedenfor har kongen av kryptovaluta støtte til det fryktede $ 7357-merket og deretter til $ 6813,24-merket. Forsiktig handel anbefales som alltid, akkurat som analytikeren forklarer, „vær ikke en tosk“ for å følge en hvilken som helst Bitcoin-prisforutsigelse med blinde øye.

Von admin