Di. Mrz 5th, 2024

Priset på Link, det ursprungliga symbolet för Chainlink-nätverket, steg i 48 timmar och fick 40% under den perioden. Vid denna rally såg symbolet kort in i de tio på kryptokapitalisering.

I skrivande stund hade token LINK ett börsvärde på nästan 2,6 miljarder dollar som lätt slog EOS vars kapitalisering uppgick till 2,4 miljarder dollar

Token, som hade sin notering i september 2017, började handla till knappt 0,20 $. Det handlas för närvarande till precis över $ 7,3 och detta representerar en mer än 4700% avkastning på investeringar (ROI) hittills för hylare som köpte token vid noteringen.

I skrivande stund omsattes tokenens 24-timmarsvärde 1,5 miljarder dollar, det femte högsta under perioden, enligt data från market.Bitcoin.com .

Valar visar enligt uppgift en ökande aptit på ett symbol som visar rätt „grundläggande“. Valvarningar på måndag visar förflyttning av betydande mängder av token mellan plånböcker och olika utbyten.

Bitcoin Code har sett stora tekniska företag ansluta sig till nätverket i det som ses som en godkännande.

Kritiker som Messaris Ryan Selkis har emellertid hånat på Chainlinks grundläggande faktorer och hävdar att de missförstås.

En rapport från U.Today citerar honom som säger följande:

Chainlink är ett bevis på att ingen vet vad de pratar om och krypto „grundläggande“ är i grund och botten makrokänsla, alkemi och djursprit.

Chainlink är ett decentraliserat orakelnätverk och syftar till att ansluta smarta kontrakt med data från den verkliga världen. Eftersom blockchains inte kan komma åt data utanför deras nätverk, behövs oraklar för att fungera som dataflöden i smarta kontrakt.

Chainlinks oraklar är anslutna till Ethereum-nätverket och de tillhandahåller externa data som t.ex. temperatur eller väder. De externa uppgifterna utlöser smarta avrättningar av avtalen vid uppfyllandet av fördefinierade villkor.

Chainlink-nätverket använder ett rykte-system, nodleverantörer som har en stor mängd Link kan belönas med större kontrakt. De som inte levererar korrekt information kommer att se ett avdrag för symboler.

Von admin