Di. Mrz 5th, 2024

ChainLink probeert opnieuw het $12-prijsgebied te heroveren en om te zetten in steun…
LINK’s bullishness komt nadat Bitcoin $13.000 heeft heroverd en een piek van $13.498 in 2020 heeft bereikt.
Binance heeft ChainLink als onderpand toegevoegd aan haar Leningenplatform

ChainLink (LINK) vertoont opnieuw een bullish momentum nadat Bitcoin Revolution hard boven de $13.000 heeft geduwd om een piek van $13.498 te bereiken – Binance rate.

Het feit dat ChainLink na de pomp van Bitcoin weer in een bullish momentum verkeert, is het resultaat van een meer dan twee jaar durende relatie tussen LINK en BTC. Deze relatie is meerdere malen benadrukt door veteraan cryptoanalist Timothy Peterson van Cane Island Alternative Advisors, zoals te zien is in zijn tweet hieronder.

LINK Pogingen om $12 om te zetten in Support

Op het moment van schrijven handelt LINK op $12.07 na het testen van de lagere $11 niveaus gisteren. Dit laatste prijsniveau van ongeveer $11.20 was het gevolg van de opening van de beurzen in het rood na het nieuws van toenemende COVID19 gevallen in de Verenigde Staten en in Europa.

Bovendien hebben traders en investeerders geconcludeerd dat het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden geen tweede stimuleringswet zal aannemen voor de verkiezingen. Dit betekent dat er tot na de verkiezingen geen nieuwe fondsen zullen zijn om de Amerikaanse economie te stimuleren.

Het verschuiven van de focus terug bij ChainLink zijn huidige prijs is slechts een paar cent verlegen van de $12-weerstandszone die als steun door dit afgelopen weekend had gehandeld aangezien LINK de week bij ongeveer $12,25 sloot.

ChainLink zoals die als Onderpand op de Leningen van de Bruikruikruiker wordt toegevoegd

De poging van ChainLink om $12 vast te houden zou kunnen worden geholpen door LINK toe te voegen als onderpand voor Binance Loans. Dit kan losjes vertaald worden naar het feit dat gebruikers van Binance Loans de voorkeur zullen geven aan LINK als onderpand, gezien de mogelijkheid dat de digitale activa in de loop van de tijd waarde winnen, zoals voorspeld door crypto-analisten.

Het team van Binance Loans voegde ook Tezos (XTZ) toe als onderpand en verwijderde Tether (USDT) als optie voor hetzelfde.

Kan ChainLink (LINK) terugwinnen van oude glorie

De grote vraag die nu in de hoofden van de LINK-mariniers speelt is of ChainLink het momentum kan herwinnen dat in de maand augustus werd gezien toen het een nieuwe recordhoogte van 20 dollar bereikte.

Deze vraag kan alleen worden beantwoord als ChainLink (LINK) op weg naar de top verschillende ondersteuningsniveaus herneemt, met name die met intervallen van $1 dollar. Deze omvatten de weerstand op korte termijn bij $12, $13, $14 en $15.

Von admin