Di. Mrz 5th, 2024

Bitcoin was in staat om het $10.000 niveau te verdedigen, maar de rest van de cryptocurrency markt zag rood omdat de verkoopdruk nog niet volledig was uitgeput. Op het moment van de pers werd de koningsmunt verhandeld tegen $10.192 met een 24-uurs handelsvolume van $86,5 miljard.

Bitcoin Loophole SV vertoonde een bearish patroon en was klaar voor een druppel. Ethereum Classic vormde een bearish patroon dat zijn prijs kon zien dalen naar het volgende niveau van ondersteuning. VeChain had moeite om boven een voortschrijdend gemiddelde van 20 periodes te komen en liet zien dat het nog steeds onder bearish druk stond.

Bitcoin SV [BSV]

BSV vormde een opgaande wig, een bearish omkeerpatroon. De prijs was de afgelopen dagen in een opwaartse spiraal terechtgekomen, maar dat kon veranderen.

BSV zal waarschijnlijk opnieuw dalen om steun te vinden in de $146 regio. $150 heeft ook steun gediend, en we kunnen verwachten dat de zone van $145 tot $150 om kopers te hebben.

De prijs ontmoette weerstand bij $180 regio en gleed lager uit, maar sommige handelssessies zagen sterke koopsessies. Het viel nog te bezien of dat geïsoleerde kaarsen waren of dat ze wezen op een stijging van de weerstand in het verleden.

RSI was in het neutrale gebied rond de 50 voor de afgelopen dagen.

Ethereum Classic [ETC]

Ethereum Classic is er niet in geslaagd om boven de witte trendlijn uit te komen, wat duidt op een korte termijn bearish trend. Het heeft ook dieptepunten gevormd op het steunniveau van $5,52. Dit heeft een dalend driehoekspatroon gevormd. Indien gevalideerd, zou de prijs kunnen dalen naar het volgende steungebied op $5.1.

In de perstijd handelde ETC net boven de steun, met een waarde van $5.58. Awesome Oscillator vertoonde een afnemend bearish momentum. Echter, met het driehoekpatroon is het normaal dat het momentum afneemt naarmate de koers het einde van het patroon nadert.

Het bearish patroon zou ongeldig zijn als de steun van $5.52 in de komende dagen blijft bestaan.

VeChain [VET]

VeChain bleef lagere pieken vormen. De prijs was op het moment van schrijven goed voor 20 SMA (wit). Parabolische SAR gaf een verkoopsignaal, waarbij de stippen van de indicator in de buurt van 50 SMA (geel) lagen. Dit gaf aan dat het actief zich in een sterke downtrend bevindt en 50 SMA en 100 SMA (roze) moet terugverdienen voordat de trendbreuk wordt bevestigd.

In ander nieuws kondigde BitPanda de notering van VeChain aan op hun beurs.

Von admin