Sa. Sep 23rd, 2023

Bitcoin heeft gisteravond eindelijk gecorrigeerd na de race naar 42.000 dollar…

Met een correctie van 22% daalde Bitcoin naar 32.550 dollar.
Nieuwkomers op de markt moeten maar wachten op de opleving.

Bitcoin heeft eindelijk doorstaan wat velen al weken verwachten – een tweecijferige correctie. Na de duizelingwekkende hoogte van 42.000 dollar op vrijdag, zag het weekend een periode van stagnatie voordat het zondagavond goud en zilver in een correctie zag volgen, en daalde tot 32.550 dollar, waardoor het etherische gehalte daalde tot 1.010 dollar in het proces. Na deze quickfire crash, wat zijn de niveaus waar we de komende dagen naar uit moeten kijken?

Quick Up, Quick Down

Bitcoin bestond binnen een kanaal sinds het springen naar $42.000 op vrijdag, gedurende welke tijd sommige alts dubbele en enkele driedubbele cijferwinsten ondervonden. Echter, na drie keer de ondersteuning van het kanaal te hebben getest, brak het uiteindelijk door en ervoer het een afwijzing toen het probeerde opnieuw binnen te komen:

Bitcoin kanaal instorten

Deze afwijzing was een duidelijk teken dat het niet de kracht had om het kanaal te heroveren, wat betekent dat een verdere keerzijde onvermijdelijk was. Zoals we kunnen zien, verloor Bitcoin alle winst die het had gemaakt sinds de 5e, het vinden van steun in een orderblok dat vroeg in het nieuwe jaar werd opgericht:

Als de correctie doorgaat, kunnen we kijken naar ondersteuning op 30.800 dollar en 29.300 dollar onder het huidige niveau, hoewel het lijkt alsof er een herstel aan de gang is. Zulke grote druppels zijn niets om je zorgen over te maken en gebeuren alleen maar door de sterke stijging van Bitcoin. Wanneer een asset zo sterk stijgt als Bitcoin in de afgelopen weken, heeft het niet de kans om gebieden van ondersteuning vast te stellen en te testen, wat leidt tot een snelle stijging en daling met heel weinig ertussenin.

Niet verkopen – Bitcoin zal herstellen

Zelfs als Bitocin 30% van zijn winst zou opgeven en tot 29.300 dollar zou dalen, is het nog steeds bijna 10.000 dollar boven zijn all time high, wat nog steeds een opmerkelijke prestatie is gezien het feit dat het belangrijkste niveau minder dan een maand geleden werd overschreden. Als het herstel eenmaal op gang komt, zijn er duidelijke niveaus om op te letten in termen van een beoordeling van de sterkte:

BTC stuiteren

Voor degenen die voor 40.000 dollar kochten en overwegen om te verkopen en uit de markt te stappen, doe dat niet. 30% correcties zijn standaard in een Bitcoin-stierenloop, en de fundamenten achter Bitcoin zijn niet van de ene op de andere dag veranderd. We bevinden ons in een bloeiende stierenmarkt en elke dip is tot nu toe onophoudelijk gekocht, en als de verkoop eenmaal voorbij is, kunnen we een herstel verwachten als degenen die $40.000 te hoog vonden, zich realiseren dat hun hoop op een lagere prijs vervaagt en zich inkopen.

Vergeet niet dat zelfs degenen die de top in 2017 kochten, tot voor kort als gisteren, het dubbele waren. Zoals het gezegde luidt, als je geen geld hebt verdiend met Bitcoin heb je het niet lang genoeg volgehouden. Zet gewoon een waarschuwing op uw telefoon, ga een koffie zetten en laat Bitcoin doen waar het goed in is.

Von admin